Castelló anuncia aparcament gratuït a Clavé-Sant Fèlix per pal·liar els efectes de les obres de la Zona de Baixes Emissions

L´edil d´Urbanisme i Infraestructures ha informat que s´obrirà una línia d´ajudes econòmiques directes als comerços de la zona del Raval

General 27 de mayo de 2024 Redacció Redacció
captura obres

L'Ajuntament de Castelló anuncia que l'aparcament municipal en Clavé i Sant Fèlix serà gratuït i també es posaran en marxa ajudes directes per als comerços del Raval amb l'objectiu de minimitzar les conseqüències negatives a la vida dels residents i a la dels comerços mentre duren les obres de la Zona de Baixes Emissions (ZBE). Es tracta d'un anunci que ha fet, el passat 22 de maig, el regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Sergio Toledo, amb l'edil de Comerç, Alberto Vidal, en una reunió amb els gairebé 70 comerços i establiments membres de l'associació de Comerços del Raval.

L'Ajuntament ha informat repartiran bons entre els comerços per a poder estacionar de manera gratuïta a l'aparcament Clavé-Sant Félix. Els comerços no hauran d'assumir aquestes despeses i, si volen, podran repartir aquests bons entre els seus clients. Aquesta mesura estarà activa durant un any, segons Sergio Toledo "el doble de temps que duren les obres", ja que les obres tenen un termini màxim de sis mesos.

A més, el govern prepara ajudes directes als comerços mentre duren les obres per mitigar les possibles disminucions d'ingressos. "Posarem a disposició dels propietaris dels comerços el personal necessari per a prestar assessorament a l'hora de presentar la documentació sobre facturació per rebre aquests ajudes directes", ha especificat Toledo.

D'aquesta manera, la gratuïtat de l'aparcament municipal i els ajuts directes es destinaran als comerciants dels carrers Sant Fèlix, Sanahuja, Comte Pestagua, Sant Roc, plaça Clavé, carrer Oviedo, carrer Enmig Alloza, Sagrada Família, Verge del Lledó, Sant Lluís i Arrufat Alonso, entre d'altres.

Te puede interesar
Lo más visto