Castelló invertirà més 400.000 euros en la reforma del Mercat de Sant Antoni

El projecte inclou renovació, tant de l'exterior com de l'interior del mercat, obrint-se també a altres usos com el gastronòmic

General 27 de mayo de 2024 Redacció Redacció
Mercado San Antonio-WEB

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha visitat el Mercat de Sant Antoni i ha convocat una reunió de treball amb els venedors per tal d'aclarir els detalls de la renovació d'aquest emblemàtic espai de comerç tradicional de la capital.

Aquesta actuació recopilada en el Pla de millora dels Mercats Municipals proposa la reforma integral del Mercat Central, el Recinte de Fires i Mercats i el Mercat de Sant Antoni. Unes obres que comptaran amb un pressupost de 400.402 euros, a través dels fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Carrasco aclareix que han volgut consesuar les obres i compartir tota la informació del projecte amb venedors i proveïdors, abans que passe per Junta de Govern, per tal de tenir en compte les peticions de totes les parts implicades. I per a minimitzar l'impacte de les obres, s'aprofitarà el tancament del mes d'agost per a realitzar-les i així no perdre oportunitats de negoci i els treballs es podrien allargar màxim fins a l'inici de la campanya de Nadal.

Com afirma l'alcaldessa: “Aquest projecte permetrà adaptar aquest mercat, que va nàixer a principis dels anys 60 i que ha comptat amb diverses reformes al llarg d'aquests anys, per a adaptar-lo a les necessitats i condicions d'eficiència energètica, accessibilitat i seguretat pròpies del segle XXI".

També ha afegit que serà “un mercat que tindrà en la seua distribució fins a 10 llocs de venda; zona de degustació, banys adaptats i una habitació destinada a neteja i residus, sumant un total de 374 m²”.

Te puede interesar
Lo más visto