El Patronat Provincial de Turisme aprova reformar el suport als municipis turístics amb 930.000€

El 55 Sexenni de Morella comptarà amb una línia d'ajudes dirigida a entitats sense ànim de lucre per a la decoració

Política 28 de mayo de 2024 Redacció Redacció
Consejo Plenario Patronato Provincial Turismo (1)

Este dimarts s'ha celebrat el Consell Plenari de la Diputació de Castelló, en el qual el Patronat Provincial de Turisme aprova la injecció de 930.000€ a municipis turístics. En paraules del vicepresident de l'entitat, Andrés Martínez, es busca “situar a la província de Castelló com a referent de turisme de qualitat i generació d'oportunitats”. Martínez assegura que també hi ha diferents línies d'ajudes i subvencions perquè els municipis no denominats com a turístics puguen continuar impulsant-se i creixent. Al seu torn també es fa referència a la important línia de subvenció que existix per a la celebració de festes dels diferents municipis de la província sota l'etiqueta de Festes d'Interés Turístic amb la finalitat de continuar publicitant a tots els nivells i millorant estes festes.

Cal destacar la festa del Sexenni de Morella, la qual compta amb la identificació de Festes d'Interés Turístic, a més de Festa d'Interés Turístic Nacional, Bé d'Interés Cultural Immaterial i Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial. Així mateix, també ho fa la festa del Anunci. Pel que fa a la festa gran de la localitat de Morella, El Consell Provincial de Turisme ha aprovat una línia d'ajudes dirigida a entitats sense ànim de lucre per a la decoració de carrers del 55 Sexenni.

Quins municipis de la Província de Castelló compten amb el distintiu de municipi turístic?
Peníscola, Benicàssim, Alcalà de Xivert, Orpesa, Morella, Montanejos, Segorbe, Castelló, Vinaròs, Benicarló, Cabanes, Borriana, Altura, Navajas, Sant Mateu, Onda, Cinctorres, Xilxes, Villahermosa del Río, Traiguera, Càlig, Benassal, Forcall, Culla, Ares del Maestrat i Sant Jordi

Te puede interesar
Lo más visto