Castelló es prepara per a la XIII Edició del VespAzahar

Un cap de setmana de passió per la Vespa a la provincia de Castelló

Festes 29 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4231

Castelló està llesta per a acollir la XIII edició del VespAzahar, l'esdeveniment anual que congrega a amants de les Vespas de tota la regió i més enllà. El pròxim cap de setmana, del 31 de maig al 2 de juny, els entusiastes d'aquest icònic escúter es reuniran per a gaudir de tres dies plens d'activitats i recorreguts.

El VespAzahar no sols celebra la passió per les Vespas, sinó també la companyonia i l'esperit de comunitat entre els participants. Enguany, els organitzadors han preparat un programa variat que inclou passejos en grup, concursos, exposicions i un gran sopar de gala per a tancar l'esdeveniment. Les rutes planificades permetran als assistents gaudir dels paisatges més bells de la província, destacant tant el patrimoni cultural com natural de Castelló.

A més, hi haurà un mercat ambulant de peces i accessoris, la qual cosa representa una excel·lent oportunitat per als col·leccionistes i restauradors de trobar peces úniques per als seus vehicles. Com en edicions anteriors, s'espera una gran afluència de participants i espectadors, la qual cosa converteix al VespAzahar en un dels esdeveniments moters més importants del calendari.

Te puede interesar
Lo más visto