El cel de Castelló s´omplirà de cometes pel Festival del Vent que tindrà lloc el 1 i 2 de juny

Este festival preveu reunir 25.000 persones

Festes 30 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_3628

Este matí ha tingut lloc la presentació de les activitats que tindran lloc en el Festival del Vent que se celebrarà este mateix cap de setmana de l'u de juny al diumenge dos a les platges de la ciutat de Castelló. “El verdader protagonista és el vent”, ha confirmat Enrico Grossi, president de ADEPLA. La iniciativa turística es realitzarà amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Entitats Esportives de les platges de Castelló (ADEPLA). 

Este festival apunta l'assistència d'entre 20.000 i 25.000 persones que podran gaudir d'una diversitat d'activitats dirigides a un públic molt ampli. Els assistents podran participar en diverses activitats com en tallers per a poder crear els seus pròpies cometes o aprendre a dirigir drons aeris

Una de les activitats més destacades és la pujada amb globus aeroestático. Els assistents d'este festival han tingut l'oportunitat de participar en un sorteig en el qual s'ha sortejat fins a 100 vols amb avió i amb globus aeroestático. Davant la gran demanda enfront d'estes activitats s'han augmentat quasi 200 places perquè els assistents puguen participar en estes activitats. 

Totes estes activitats aniran seguides d'actuacions musicals i Dj’s en els restaurants com en Solé i Hahalua per a donar per finalitzat este festival cultural i turístic.

Te puede interesar
Lo más visto