En l'últim Ple de l'Ajuntament de Benicàssim, es van prendre decisions crucials que impactaran en la mobilitat urbana i el benestar dels seus ciutadans

La modificació de l'ordenança de trànsit per regular l'ús de patinets elèctrics és un pas important cap a la seguretat viària

General02 de junio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6419

En aquesta regulació s'han establert requisits com l'ús de casc homologat, assegurança de responsabilitat civil i l'edat mínima de 15 anys per a la seva conducció. Aquesta mesura reflecteix l'adaptació del municipi a les noves formes de mobilitat i el seu compromís amb la convivència urbana segura.

A més, l'adhesió al Pla Vive de la Generalitat Valenciana representa un impuls significatiu per millorar l'accessibilitat a l'habitatge, especialment per als joves. Aquest pla, que es centra en la col·laboració públic-privada per proporcionar sòl i construir habitatges de protecció pública, respon a la necessitat de promoure un desenvolupament urbà inclusiu i sostenible. D'altra banda, la pròrroga del servei d'escoles infantils fins a agost de 2025 demostra el compromís de l'ajuntament amb la conciliació familiar i laboral, oferint un suport crucial a les famílies del municipi.

Quant a les mesures contra la sequera, Benicàssim mostra la seua responsabilitat ambiental en implementar estratègies d'eficiència hídrica i continuar pressionant per la construcció de noves infraestructures de sanejament. La detecció de fuites, el control de comptadors i la utilització de sistemes de drenatge sostenible són exemples concrets de les accions emprènades per garantir un ús responsable de l'aigua i mitigar els efectes de la sequera en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto