L'Ajuntament d'Onda organitza la 'Fireta Solidària d’Onda 2024'

Aquesta es durà a terme el 8 de juny al Raval de Sant Josep, on deu entitats solidàries locals compartiran el seu treball i oferiran activitats per a tota la família

Festes 03 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6439

La regidora de Voluntariat, Maribel Raigada, destaca la importància de visibilitzar l'esforç d'aquestes organitzacions i oferir als ciutadans una jornada plena d'entreteniment i aprenentatge. La programació inclou tallers infantils, espectacles de titelles, manualitats amb materials reciclats i exhibicions de ball, proporcionant diversió i conscienciació sobre temes socials i mediambientals.

La 'Fireta Solidària d’Onda 2024' és una iniciativa de l'Ajuntament d'Onda que busca promoure la solidaritat i recolzar el treball de deu entitats benèfiques locals. A més d'oferir activitats per a tota la família, com tallers infantils i espectacles de titelles, l'esdeveniment també serveix com a plataforma per a conscienciar sobre la importància del reciclatge i la creativitat sostenible, mitjançant un taller de manualitats amb materials reciclats. La participació d'aquestes organitzacions destaca el compromís de la comunitat en temes socials i mediambientals, promocionant així una societat més solidària i conscient.

Te puede interesar
Lo más visto