Castelló es prepara per a la XLI edició de la Volta a Castelló

Aquesta es considera una destacada prova ciclista internacional que es desenvoluparà del 5 al 8 de juny de 2024

Esports 05 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6458

La presentació de l'esdeveniment, realitzada a Almassora, va comptar amb la participació del diputat d'Esports, Iván Sánchez, qui va destacar la importància i tradició de la prova. En aquesta edició, participaran més de 120 corredors sub23 de 18 equips de tot el món, recorrent diversos i pintorescs paratges de la província.

La competició consta de quatre etapes: la primera, de 152 km, partirà d'Almassora i finalitzarà a Vilafamés, passant per diverses localitats com Onda i Ribesalbes. La segona etapa, de 137 km, es realitzarà entre Onda i el Castell de Villamalefa, amb un desnivell de més de 3.000 metres. La tercera etapa, una ruta de 157 km de Sant Jordi a Cinctorres, està dissenyada per a escaladors. Finalment, l'última etapa, de 120 km, començarà i acabarà al Grau de Castelló, incloent l'ascensió al Desert de les Palmes i recorrent localitats com Sant Joan de Moró i Benicàssim.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto