Bones sensacions en les proves EBAU

Matemàtiques, filosofia i història son les assignatures que més preocupen als estudiants

Educació 06 de junio de 2024 Redacció Redacció

Tranquilitat i bones sensacions en les proves EBAU que tenen lloc en la UJI. Un total de 2795 estudiants de la província de Castelló s'han matriculat per a examinar-se de les proves d'accés a la universitat.

 "El millor és no estressar-se" comenta Ingrid, una de les estudiants dels diferents instituts als que hem pogut entrevistar a l'eixida dels exàmens en la primera jornada de les proves d'accés a la Universitat. "Hoy estoy más tranquila, ayer estaba más nerviosa", informa Mariam, del colegio Torrenova de Betxí. Els nervis i l'estrés han estat protagonistes els diferentes dies dels exàmens i les assignatures que más han preocupat las estudiants han sigut matemàtiques, filosofia i història. 

Maria Castell, del col·legi Fomento Torrenova, ha destacat la bona preparació per part dels diferents centres educatius i ha comentat la necessitat d'eixir al carrer a passejar els dies previs a les proves per evitar estar tot el dia tancada en casa.

Els viatges i les celebracions amb els amics són els plans més esperats quan acaben les proves, com a recompensa a un any intens d'estudi que finalitza aquest dijous.

Te puede interesar
Lo más visto