Última competició de Bellido

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Esports 06 de junio de 2024 Redacció Redacció

José Emilio Bellido va disputar el passat  22 de maig la seua última competició i es va acomiadar de les pistes en la seua terra, en l'estadi Gaetà Huguet de Castelló, després de quasi 20 anys dedicats a l'alta competició.

El guanyador de 16 medalles en els Campionats d'Espanya a l'aire lliure i en pista coberta admet no trobar-se bé físicament. Bellido está content i satisfet amb la seua trajectòria professional i ha competit fins que les lesions li han impedit estar al màxim nivell. "Ha sigut una época llarga pero maravellosa", comenta en una entrevista realitzada en Televisió de Castelló.

6b126df9-3417-4a4d-acd6-361304ac19a5

"El triple me eligió a mí". Des de que era xiquet, combinava el salt amb el futbol pero el seu entrenador Claudio Veneziano als 15 anys el va preparar i guiar per a l'especialitat de salt. El castellonenc ha estat 23 temporades amb el seu entrenador, conseguint ser campió d'Espanya sub20, sub23 i absolut. A més, va arribar a un Europeu ‘indoor’ i va ser dècim i onzé en l'Europeu sub23. Bellido ha competit en més de 30 campionat d'Espanya i es va quedar a centímetres d'uns Jocs Olímpics.

S'acomiada un gran esportista castellonenc que, a l'abast de molt pocs, va estar 13 anys, 13 temporades, saltant per damunt dels 16 metres.

Te puede interesar
Lo más visto