Tetuà XIV com a epicentre de la seguretat viària

Més de 50 alumnes del centre educatiu Mater Dei han participat en unes jornades de conscienciació sobre seguretat viària

Educació 06 de junio de 2024RedaccióRedacció

Aquestes jornades han estat organitzades amb l’objectiu d’educar i sensibilitzar els joves sobre la importància de la seguretat en les vies públiques, promovent comportaments responsables i preventius. Els alumnes han participat en diverses activitats pràctiques i teòriques, dissenyades per incrementar el seu coneixement i habilitats en matèria de seguretat viària.

A més, s’ha realitzat un reconeixement especial del Premi Posa-li Fre Júnior, que va rebre fa unes setmanes la unitat d’educació viària de l’Ajuntament de Castelló. Aquest guardó destaca la tasca de la unitat en la conscienciació i formació en seguretat viària dirigida a xiquets i joves. La premiació subratlla el compromís de l’Ajuntament de Castelló en la promoció d’una cultura de seguretat viària a través de programes educatius continus, que busquen reduir accidents i fomentar un entorn més segur per a tots els ciutadans.

L’esdeveniment a Tetuan XIV ha servit no només per reconèixer el treball ja realitzat, sinó també per reafirmar el compromís de les autoritats locals i educatives en seguir desenvolupant iniciatives que protegeixen i eduquen la joventut en temes de seguretat viària.

Te puede interesar
Lo más visto