Millora de l’accessibilitat i manteniment a l’Hort de la Mar

Benicarló Respon a les Demandes dels Usuaris

General 08 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6513

La Regidoria d’Agricultura ha iniciat un conjunt de tasques de manteniment i millora a l’Hort de la Mar, amb l’objectiu de potenciar la qualitat i l’accessibilitat d’aquest espai verd dedicat a l’agricultura ecològica, situat a prop del Jardí de la Mar.

Una de les accions principals se centra en la instal·lació de malla anti-herbes al llarg dels camins d’accés a les parcel·les, una mesura destinada a prevenir el creixement de males herbes en el futur, complementada amb la col·locació de grava. Això no només millorarà la salubritat de l’entorn, sinó que també facilitarà la circulació dels usuaris.

En paral·lel, es posaran en marxa passarel·les de fusta per facilitar l’accés i la mobilitat de les persones amb discapacitat, inclosos els membres de l’associació Ateneu Maestrat, que gestiona un espai dins de l’Hort de la Mar i atén persones amb dany cerebral sobrevingut. Segons el regidor d’Agricultura, Borja Castell, aquesta intervenció respon a les demandes dels usuaris, que reclamaven una millora en les condicions d’accessibilitat de l’espai.

A més de les obres d’accessibilitat, es duen a terme tasques de neteja i desbrossament per millorar l’estètica de l’horts urbà. Amb aquestes accions, l’Ajuntament de Benicarló vol garantir que l’Hort de la Mar segueixi sent un referent en l’agricultura urbana i ecològica, tot satisfent les necessitats dels seus usuaris i mantenint l’espai en òptimes condicions.

Te puede interesar
Lo más visto