Diputació de Castelló reforça seguretat laboral amb simulacres d’evacuació

Accions busquen garantir espais laborals segurs davant d’emergències

General08 de junio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6515

La Diputació Provincial de Castelló reforça la seguretat laboral en les seves instal·lacions amb la realització de simulacres d’evacuació. Coordinats pel servei de prevenció de riscos laborals, aquests exercicis involucren activament els empleats públics del Palau Provincial i les Noves Dependències.

L’objectiu principal és preparar al personal davant de possibles situacions d’emergència, com incendis o altres incidents, assegurant la protecció i el benestar de tots els treballadors. Durant els simulacres, s’ha recreat un escenari d’incendi en instal·lacions de risc, el que ha requerit l’evacuació total dels edificis.

IMG_6514

Aquests exercicis formen part d’un pla integral de seguretat laboral promogut per la Diputació de Castelló, destinat a crear entorns laborals segurs i llestos per afrontar qualsevol emergència. Els empleats, prèviament formats en prevenció i extinció d’incendis en col·laboració amb el Consorci Provincial de Bombers, participen activament, desempenyent rols en equips d’intervenció, alarma i evacuació.

Te puede interesar
Lo más visto