ALCER Castalia reclama prioritzar el trasplantament renal sobre la diàlisi

L’associació advoca per la donació d’òrgans per evitar el deteriorament dels pacients

General 09 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6556

ALCER Castalia, l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de la província de Castelló, ha llançat la seua campanya anual de sensibilització social sobre la donació d’òrgans i teixits a l’edifici Les Aules de Castelló.

IMG_6555

L’acte inaugural va comptar amb la participació d’estudiants i autoritats, entre elles Juan Doménech, president d’ALCER Castalia, i Begoña Carrasco, alcaldessa de la ciutat. Durant la roda de premsa, Doménech va destacar els 38 trasplantaments realitzats en els primers 14 mesos de la nova unitat de trasplantament renal de Castelló i va subratllar la necessitat de prioritzar el trasplantament renal sobre la diàlisi per evitar el deteriorament dels òrgans.

IMG_6557

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, i altres autoritats locals també van assistir a l’esdeveniment, reafirmant el seu suport a la tasca d’ALCER Castalia. Les jornades de donació continuen fins demà, culminant amb la III Carrera-Marxa Solidària per la Donació d’Òrgans en memòria d’Ali Martínez, coordinadora d’Activitats d’ALCER Castalia, recentment morta.

Te puede interesar
Lo más visto