FOBESA, FCC i l'Ajuntament de Benicàssim llancen una campanya d'educació ambiental

Quatre experts en educació ambiental informaran la ciutadania durant diverses setmanes sobre les ordenances municipals, normes d'ús i bones pràctiques mediambientals

General 07 de julio de 2020 REDACCIÓ
fobesa-benicasim-educacion-ambiental (2)
Grupo Gimeno

L'Ajuntament de Benicàssim juntament amb l'empresa de Grup Gimeno especialitzada en la gestió integral de serveis relacionats amb el medi ambient, FOBESA, i FCC han impulsat aquesta setmana una campanya d'educació ambiental en el municipi. L'objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància de cuidar de l'entorn i d'aquesta forma aconseguir un municipi més net.


La iniciativa forma part del concurs desenvolupat per Reciplasa per a millorar la gestió de residus per a l'any 2020 i aconseguir donar un servei de proximitat a la ciutadania, al comerç i a les empreses sobre aquesta matèria.


Quatre educadors ambientals recorreran durant diverses setmanes el municipi i informaran els veïns sobre les normes d'ús, ordenances municipals i bones pràctiques mediambientals relatives a la gestió de residus. Per a això els educadors tindran assignat un sector diferent de Benicàssim i es desplaçaran amb bicicleta, com a mostra d'exemple de bona pràctica mediambiental, repartint fullets informatius de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h. Els fullets contenen informació sobre l'horari i les quantitats de depòsit tant de voluminosos, com de podes i resta de residus en l'ecoparc municipal i l'ecoparc mòbil.

Te puede interesar
Lo más visto