Els concerts del pinar tenen lloc este cap de setmana en la seua quarta edició

El grup provincial, El Último Ke Zierre, per primera vegadaals Concerts Del Pinar

Entrevistes 11 de junio de 2024 Redacció Redacció

L'organització dels Concerts Del Pinar  en la seua quarta edició han fet un canvi de dates avançant al mes de junyla celebració del festival, el motiu no ésun altre que evitar les altes temperatures del mes de juliol , que es van donar en les edicions anteriors. El festival té un horari de 5 de la vespradaa 3 del matí, per a respectar el descansdels veïns.

El festival que se celebrarà els diez 14 i 15 de juny al pinar del grau de Castelló, compta amb un cartell que aposta pelpunk, rock , el metall folck i propostescom els americans The Nova York Ska-jazz Ensemble, coneguts com NYSJE, són una de les bandes mésreconegudes de l'escena jamaicana internacional. Amb més de vint anys de trajectòria, han aconseguit convertir-se en un referent de la música ska, combinant ritmes jamaicans ambharmonies del modern jazz.

El cartell del festival, es caracteritza per comptar amb grups internacionals que es troben de gira per Europa, com TheToy Dols , grups de l'escena nacional com EUKZ, banda de punk rock provincial, que ha construït un llegatmusical des de 1987 amb més de 20 àlbums i del panorama local comLêpoca , Aerotuerto i ortopèdia tècnica. 

 L'ajuntament de Castelló ampliaràdurant tot el cap de setmana les freqüències del Tram fins a les 3 de la matinada, per a promoure deixar el cotxe a casa.

Te puede interesar
Lo más visto