La Generalitat adquireix 13 habitatges a la Vega Baixa per a atendre les necessitats habitacionals de la comarca

L'import total de les 13 habitatges ascendeix a 920.000 euros

General 07 de julio de 2020 REDACCIÓ
Actos Preparatorios a la Firma del Contrato de  Compraventa Internacional de Mercaderías + Valor  y Efectos Jurídicos de los Tratos Preliminares

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha assistit a l'acte notarial per a la signatura de les escriptures d'adquisició d'habitatges, pel qual s'amplia amb 13 nous habitatges el parc públic de la Generalitat a la comarca de la Vega Baixa, la qual cosa suposa una inversió de 920.000 euros.

Martínez Dalmau ha assenyalat que donada la demanda existent a la comarca, sumada al dèficit de parc públic d'habitatges en la zona, estan actuant per a aportar solucions habitacionals i, de fet, en la primera fase que culmina avui amb la signatura d'escriptures han aconseguit adquirir 8 habitatges, de les quals 4 estan en el municipi d'Oriola, 2 en el de Callosa i altres 2 a Almoradí.

L'import d'aquests habitatges, a càrrec de la Conselleria d'Habitatge, ascendeix a 570.000 euros. En la segona fase, que s'iniciarà en els pròxims dies està prevista la compra d'altres 5 habitatges: 2 a Oriola, 1 a Algorfa, 1 a Almoradí, i 1 a Redovà, per un import de quasi 350.000 euros. Mentre que la segona fase s'iniciarà en les pròximes setmanes.

El secretari autonòmic d'Habitatge i Funció Social, César Jiménez, ha explicat que per a l'execució de la compra d'aquests habitatges s'ha dut a terme un ampli estudi de mercat, inspeccionant i valorant els habitatges considerats més idonis per l'Agència Tributària Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto