Vox insta a posar una nova creu al Parc Ribalta

La defensa ha declarat a favor del grup municipal i aquest exigeix la implantació d'un nou símbol

General 11 de junio de 2024 Redacción Redacción
CRUZ RIBALTA FOTO

Fa un any i mig que la creu del parc Ribalta lluía en l'esglèsia de Santo Tomás. Ara, el jutjat Administratiu número 2 de Castelló ha declarat en la sentència que la esmenada creu no pertanyia al franquisme, sino una alusió religiosa, que homenatgeaba a totes les víctimes de violència. Per tant, es desestima l'argument que va proposar l'anterior equip de govern des de la regidoria de Memòria Democràtica, ja inexistent.

Amb aquesta questió sobre la taula, el portaveu de Vox de l'ajuntament de Castelló, Antonio Ortolá, va anunciar el dilluns en la roda de premsa que el grup proposarà als socis de govern una nova creu per al Ribalta, declarant en aquell moment que la resolució va ser "injusta", i va portar el cas als tribunals.

A més, hui l'alcaldesa de la ciutat Begoña Carrasco, ha afirmat en unes declaracions concebudes  als mitjans de comunicació que "va ser una decisió arbitrària", i que "els castellonencs van a pagar les consecuències injustes de les decisions de l'anterior govern."

Per el moment, s'està esperant la firme sentència del cas per tancar qui es farà càrrec de les despeses econòmiques que va suposar el trasllat del símbol religiós.

Te puede interesar
Lo más visto