Els xiquets benicassuts inunden la Sala Escena amb les seues obres fins al 30 de juny

L'exposició "Línies i colors" del CEIP Santa Águeda reflecteix la creativitat infantil inspirada en la filosofia Reggio Emilia

Educació 16 de junio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6682

La sala d'exposicions Escena de l'Ajuntament de Benicàssim acull l'exposició "Línies i colors", una mostra artística realitzada pels alumnes del CEIP Santa Águeda. Disponible del 14 al 30 de juny, l'exposició es pot visitar de dijous a diumenge de 18:00 a 21:00 hores, amb la inauguració oficial el divendres, 14 de juny, a les 18:00 hores.

Aquesta exhibició és el resultat del treball dels alumnes d'entre 3 i 12 anys, que han explorat diverses tècniques i materials per a expressar les seues visions i sentiments a través de l'art. Inspirat en la filosofia educativa Reggio Emilia, l'Atelier d'Art del CEIP Santa Águeda es va establir en 2021 i es va ampliar a primària a causa del seu èxit. El seu objectiu és fomentar la creativitat, l'art i l'aprenentatge competencial utilitzant espais diversos i materials reciclats i naturals.

L'exposició presenta obres on el color i la línia es combinen per a comunicar sensacions i augmentar l'expressivitat. Al maig, els tallers d'art en el Palauet Municipal de Villa Elisa van concloure, acostant a més de 140 alumnes a l'art. Aquesta iniciativa continua inculcant el "respecte i amor" per l'art i la cultura des de ben menuts, programant tallers, visites i passis especials durant tot l'any.

Te puede interesar
Lo más visto