La ONCE dedica el seu cupó a l’hostaleria

Això ho ha fet sota el lema ‘Millor en Companyia’

General 17 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6705

Cinc milions de cupons del sorteig del 20 de juny difondran la importància de gaudir de l’hostaleria de manera responsable i en bona companyia. La ONCE ha anunciat que dedicarà el seu cupó del sorteig del dijous, 20 de juny, a l’hostaleria sota el lema ‘Millor en Companyia’.

Aquest missatge promou gaudir de bars i restaurants envoltats d’amistats i de manera responsable. La presentació del cupó va comptar amb la presència de Jimena Sánchez, Directora de l’agència de la ONCE a Castelló, Manuel Ruiz, col·laborador de l’agència, i Luis Martí, Vicepresident de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló.

L’hostaleria a Espanya comprèn més de 300.000 establiments que ocupen 1,76 milions de persones, contribuint amb quasi el 6% del PIB nacional. L’Associació Hostaleria d’Espanya representa aquest sector, treballant en la seva defensa i promoció, així com en el desenvolupament del turisme gastronòmic. El Cupó Diari de la ONCE ofereix diversos premis, incloent-hi 500.000 euros al número i sèrie premiats. Els cupons es poden adquirir a través dels venedors de la ONCE, en la seva web i en establiments autoritzats.​

Te puede interesar
Lo más visto