El PP i Vox compleixen un any de govern municipal amb un balanç en totes les àrees

Begoña Carrasco assegura que aquest ha sigut "l'any del canvi" amb la cohesió "d'ún únic govern" al capdavant

Política 17 de junio de 2024 Redacción Redacción
1 año gobierno

L'equip municipal de Castelló, amb la líder del Partit Popular Begoña Carrasco, hui està d'aniversari. El 17 de juny de 2023 l'alcaldessa jurava el càrrec davant tots els castellonencs. Hui, amb Vox com a socis de govern, compleixen un any al càrrec de la ciutadania. Un tàndem que, malgrat tindre les seues sensibilitats, treballen com "un sol equip", tal com ha assegurat Carrasco en el balanç de govern, celebrat al parc Geólogo José Royo.

D'aquesta forma celebrava el bipartit un any definit com "de canvi": amb molt d'honor, orgull i amb il·usió, realitzant un balanç de totes les àrees municipals amb les dades més destacables. A més, la porta del govern ha estat oberta les 24 hores del dia a la ciutat, segons ha ressaltat la portaveu.

Si destaquem els hites més significatius durant el primer any de legislatura, han sigut, en primer lloc, el pressupost de 217 millions d'euros més 15 millions en remanents. És a dir, parlem de la partida pressupostària més gran de la història.

En segon lloc, parlem d'indústria amb la construcció de la plataforma Logistics per a impulsar el sector industrial en la zona del Serrallo, o el pla de neteja de 12 millions d'euros, una questió que preocupava especialment als castellonencs.

El sector jove, per la seua part, també ha sigut protagonista amb la construcció de 120 vivendes socials per fer ús de manera assequible junt amb les persones amb escasos recursos, a banda de tindre espais on realitzar múltiples activitats

Si parlem d'esports, fa unes setmanes s'anunciava l'acord històric del consorci amb el CD Castelló, de la mà d'eixa victòria i passe a segona divisió de l'equip.

En comerç, unes ajudes per valor de dos millions d'euros al xicotet comerç donat les obres de la ZBE. Per altra banda, en festes, s'ha aconseguit el BIC a la gaiata, molt esperat per tothom, i va culminar el mes de maig amb més de 130 actes per el centenari de la coronació de la Mare de Déu del Lledó.

En àrees de turisme, una edició de rècord d'Escala a Castelló i de la primera edició del Festival del Vent, amb èxit de més de 45.000 persones.

Amb tot açò es fa un balanç més que prometedor de cara als pròxims anys de legislatura, posiconant a Castelló en el mapa i fent promoció, dins com fora de les seues fronteres.

Te puede interesar
Lo más visto