Coneix les novetats d'estes festes de Sant Pere 2024 en el Grau de Castelló

Ester Giner desgrana la la programació preparada per a enguany

Festes19 de junio de 2024RedaccióRedacció

Televisió de Castelló es reunix amb Ester Giner, tinenta alcalde del Grau de Castelló, per a desgranar la programació per a les festes de Sant Pere 2024, les quals se celebren del 23 al 30 de juny. Giner revela que hi ha novetats: “el més nou és el que hem tornat a coses que es feien en anys anteriors, per exemple, el ‘Visca Sant Pere’ torna a celebrar-se en la Tinença d'Alcaldia.

Pel que fa a novetats la tinenta alcalde nomena la celebració de la transhumància, la qual es fa en altres pobles, però en el Grau és la primera vegada que tindrà lloc amb la finalitat que els més xicotets gaudisquen. Al que Ester Giner afig “els més xicotets també podran gaudir d'una ‘globotà’ infantil”.

D'altra banda, el recinte del port de Castelló, torna a ser protagonista en estes festes i és que es trasllada ací el recinte fester per a gaudir de diferents actuacions. “Estem treballant de la mà de l'autoritat portuària”, assegura Giner. L'edil també fa referència a totes les entitats i veïns que es bolquen en les seues festes perquè siga possible la celebració de les actuacions.

Les festes de Sant Pere tornen a coincidir amb Sant Joan el que farà del primer cap de setmana el Grau de Castelló s'òmpliga de veïns i visitants fent vibren amb les diferents actuacions el barri mariner de la ciutat. Des del consistori asseguren que el transport públic nocturn estarà assegurat fins a les 3 de la matinada durant el període de festes perquè els veïns de la ciutat puguen gaudir sense necessitat d'agafar el cotxe.

Des de la institució local animen a tot el que vulga acostar-se a gaudir al Grau de Castelló en unes festes que afirmen seran per a tota la família.

Te puede interesar
Lo más visto