Reggaeton Beach Festival comença el seu gira a Orpesa

El festival compta amb artistes com Justin Quiles, Bryant Myers, Manuel Turizo, Saiko, María Becerra, L'Alfa, Tiago Pzk o Tainy

Cultura 26 de junio de 2024RedaccióRedacció
reggaton

El pròxim 29 i 30 de juny Orpesa acull el festival de música Reggaeton Beach Festival, esta és la primera seu del tour de 12 destins diferents que realitzarà este esdeveniment. Es tracta de la sexta edició que comptarà amb una renovació d'escenaris amb la finalitat de fer les actuacions més impressionants sense perdre l'essència d'este. A més, com a protagonista la intel·ligència artificial que oferix a través de la web una atenció personalitzada 24 hores al dia per a resoldre qualsevol dubte als assistents.

La gira comença a Orpesa i simultàniament a Tenerife, però contínua a Màlaga, Benidorm, Santander, Mallorca, Madrid, Barcelona, Avilés, Gran Canària, Nigrán i Torrevieja. Cintando amb artistes internacionals de gran renom com són Justin Quiles, Bryant Myers, Justin Quiles, Saiko, Manuel Turizo, Saiko, María Becerra, L'Alfa, Tiago Pzk o Tainy. Encara queden entrades disponibles en el seu web.

Te puede interesar
Lo más visto