Clausura de la zona de paellers del Pinar per risc d’incendis

Es sol·licita la col·laboració ciutadana per prevenir incendis

General 27 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6852

A causa de les altes temperatures previstes per a hui, es clausurarà la zona de paellers del Pinar per RISC d’INCENDIS. Les autoritats locals han pres aquesta mesura preventiva per protegir tant als ciutadans com l’entorn natural. Les condicions climàtiques actuals, amb temperatures extremadament altes i baixa humitat, augmenten significativament la probabilitat d’incendis forestals.

Les autoritats insten a tots els ciutadans i visitants a abstenir-se d’encendre focs en àrees no autoritzades i a seguir totes les indicacions de seguretat. La cooperació de la comunitat és crucial per minimitzar el risc d’incendis i garantir la seguretat de tots. A més, es recomana a la població evitar activitats que puguen generar espurnes o calor excessiu, com l’ús de maquinària pesada en zones boscoses.

Les patrulles de vigilància s’incrementaran en l’àrea del Pinar i els seus voltants per assegurar el compliment d’aquesta mesura i per respondre ràpidament en cas de qualsevol incident. Qualsevol avistament de fum o comportament sospitós ha de ser reportat immediatament als serveis d’emergència.

Te puede interesar
Lo más visto