Usuaris d’Aspropace visiten el parc de bombers de Castelló

Els usuaris del Centre de Dia i la Residència de la Fundació Aspropace han gaudit d’una enriquidora visita al parc de bombers de Castelló

General28 de junio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6855

Durant aquesta activitat, van tindre l’oportunitat de fer un recorregut complet per les instal·lacions, cosa que els va permetre conéixer de prop les diferents àrees de treball i els equips utilitzats pels bombers en la seua labor diària.

Els bombers de Castelló van oferir una càlida benvinguda als visitants i els van mostrar els vehicles i l’equipament especialitzat que utilitzen en les seues intervencions. A més, van explicar detalladament com es preparen i responen a emergències, destacant la importància del seu treball per a la seguretat i el benestar de la ciutadania els 365 dies de l’any.

La jornada va concloure amb una demostració en viu d’algunes tècniques de rescat i extinció d’incendis, la qual cosa va ser especialment emocionant per a tots els presents. Aquesta visita forma part de les activitats organitzades per la Fundació Aspropace per a fomentar l’aprenentatge i la integració dels seus usuaris en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto