Onda avança en la iniciativa d’horts intergeneracionals amb el 100% de les parcel·les disponibles cedides a veïns

El projecte uneix persones d’entre 29 i 84 anys en el cultiu de 23 parcel·les, fomentant l’aprenentatge i la cohesió social

General 30 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6882

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit cedir totes les parcel·les de la seua iniciativa d’Horts Socials Intergeneracionals, un projecte que ha demostrat ser un èxit en unir persones de 29 a 84 anys en el cultiu de 23 parcel·les. Aquest projecte fomenta l’aprenentatge i la cohesió social, permetent que veïns de diferents edats treballen junts i compartisquen coneixements. El regidor de Serveis Socials, Òscar Valero, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, assenyalant que “els Horts són un espai inclusiu on tots tenen l’oportunitat d’aprendre i ensenyar, sense importar la seua edat”.

A més de la plena ocupació de les parcel·les, s’han actualitzat els llistats de sol·licitants i reorganitzat els grups, amb plans per continuar oferint formació i assessorament en agricultura ecològica. També s’organitzaran jornades de portes obertes perquè més ondencs coneguen el projecte. Els Horts Socials Intergeneracionals no només promouen un estil de vida saludable i sostenible, sinó que també ajuden a combatre la soledat i l’aïllament social, especialment entre els majors, creant llaços comunitaris sòlids i enriquidors.

Te puede interesar
Lo más visto