Peníscola se suma al repte de la Bandera Verda d'Ecovidrio per a la sostenibilitat hostelera

105 establiments hostalers de la localitat participaran en la campanya de reciclatge d'envasos de vidre

General01 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6902

Aquest estiu, Peníscola s'uneix al desafiament de la Bandera Verda de la sostenibilitat hostelera d'Ecovidrio, amb la participació de més de 105 restaurants, bars i xiringuitos locals. La campanya d'Ecovidrio, busca reconéixer als municipis i hostalers que destaquen en el reciclatge d'envasos de vidre i promouen el desenvolupament sostenible.

Peníscola competirà amb 40 municipis valencians, intentant aconseguir la Bandera Verda de la Sostenibilitat que l'Alfàs del Pi i Finestrat van obtindre l'any passat. A més, Ecovidrio premiarà els dos establiments hostalers més compromesos de la Comunitat Valenciana, valorant la seua gestió del reciclatge, consum d'energia i aigua, i pràctiques de compra sostenible. Els guanyadors rebran una Master Class i degustació amb un xef amb Estrela Verda Michelin.

La campanya respon al gran consum d'envasos de vidre en zones costaneres durant l'estiu, representant un terç del total anual. Ecovidrio, amb un equip d'educadors ambientals, donarà suport al sector HORECA en la costa espanyola proporcionant mitjans, informació i incentius per a millorar la sostenibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto