Esta legislatura es posarà en marxa la carretera que unix Onda, l'Alcora i Port Castelló, projecte estratègic per al sector ceràmic

La CEV i la Consellera de Medi Ambient destaquen avanços en projectes estratègics per a la província i la Comunitat Valenciana

General 02 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6908


La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana s'ha reunit al costat de la Consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori en l'Edifici Morú de la ciutat de Castelló. 

Després de la seua trobada, Luis Martín, representant de CEV a Castelló assegura que veu “molta evolució de la dita a la feta”. Per la seua part la Consellera Salomé Pradas ha informat sobre les noves propostes que estan començant a “posar-se en marxa” en la Generalitat Valenciana. 

Entre els projectes “que porten bloquejats diversos anys” es troba la futura carretera que connectarà Onda, l'Alcora i el Grau de Castelló que serà crucial per a la ceràmica, a més de la Llei de Costas que unificarà a la província “protegint la costa”. L'objectiu és avançar en la competitivitat de la província de Castelló i la Comunitat Valenciana sempre des de la major sostenibilitat possible.

Te puede interesar
Lo más visto