L'Estadi Castalia comptarà amb noves mesures per a obtindre la llicència d'activitat

S'incrementarà la seguretat i assegurar un sistema d'evacuació eficient

Esports 03 de julio de 2024 Redacció Redacció

Aquestes mesures formen part d'un conjunt més ampli d'intervencions que també inclouen la millora del drenatge i la reforma de les deficiències en les zones de preferència i tribuna. Aquestes accions són essencials perquè l'Estadi Castalia obtinga la llicència d'activitat de la qual manca des de la seua construcció, atorgada per la Direcció General de Justícia.

L'estadi ha de complir amb les normatives de LaLiga davant el retorn del CD Castelló al futbol professional. El procés, que compta amb un pressupost de 200.000 euros finançats per l'Ajuntament, ha de completar-se abans de l'inici de la temporada en LaLiga Hypermotion el 24 i 25 d'agost.

La gespa estarà llesta per a la data, mentre que les millores en la coberta i les graderies podrien prolongar-se, aprofitant els períodes en els quals l'equip jugue fora o durant l'aturada nadalenca. Està previst que les graderies siguen construïdes aquest mes per a ser instal·lades a l'agost, amb una substitució gradual dels seients per uns altres de fàcil col·locació i retirada.

Te puede interesar
Lo más visto