Patricia Puerta mostra l’opinió del PSPV-PSOE sobre el primer any del PP al govern municipal

El PSPV-POSE de Castelló mostra davant la premsa el balanç de l'últim any

Política04 de julio de 2024RedaccióRedacció
Captura de pantalla 2024-07-04 145307

La portaveu del Partit Socialista a l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, junt amb Rafa Simó, Secretari General del PSPV-PSOE han realitzat un balanç del primer any de gestió del nou govern a l’ajuntament de la capital de la Plana. Els socialistes han resumit aquest any amb la cita de Anne Proulx, la guanyadora d’un Pulitzer : “Nada termino, nada comenzó, nada se resolvió”. 

Puerta acompanyada d’altres membres de l’oposició ha parlat de la creació del nou accés ferroviari, recordant les ajudes proposades per la inversió del govern de Pedro Sánchez, i recalcant que “poc o res” té a veure el Partit Popular. “Si tenen mèrit d’alguna cosa és de posar-li nom i realitzar un vídeo de promoció”, assegura Puerta. També s'ha acusat l’alcaldessa de doblegar-se enfront del govern de Mazón al fer-se càrrec de les expropiacions, que amb l’anterior govern recauen en el govern autonòmic.

“L’Ajuntament de la Plana ha destinat 12 milions a la neteja de la ciutat, però s'han oblidat dels barris”, explica Puerta.  Polèmiques com la campanya del dia de la sogra ha estat entre altres temes tractats. A més d’acusar a l'ajuntament de polititzar el triomf del C.D. Castelló.

 Per altra banda, des del Partit Socialista han enviat un missatge al govern assegurant que donaran suport si el projecte ho mereix. Recalcant que donen un vot de confiança al Festival del vent, que s’estrena aquest any amb la primera edició com a iniciativa del Partit Popular.

Te puede interesar
Lo más visto