Carmina Ballester defensa el pla d’acció sostenible d’Onda en el fòrum nacional de municipis per a l’Agenda 2030

L’alcaldessa destaca les estratègies sostenibles del municipi i el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Política04 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6950

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha representat el municipi en la IV Assemblea Anual de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030, celebrada a Màlaga. Durant la seua intervenció, ha ressaltat les estratègies municipals centrades en la comunicació, participació i execució per a promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Des de 2019, Onda ha dut a terme campanyes educatives, tallers escolars i consultes ciutadanes, involucrant activament a més de 500 residents en la planificació de 80 projectes distribuïts en àrees com economia, benestar social, urbanisme sostenible i innovació.

Entre les iniciatives implementades es troben la instal·lació de contenidors per reciclar taps de plàstic, la creació de punts de càrrega elèctrics i la introducció de projectes d’emissions zero en edificis públics. A més, el municipi ha establert un parc d’habitatges socials, una extensa xarxa de carrils bici i un bosc olímpic en col·laboració amb el Comitè Olímpic Espanyol. Ballester ha posat èmfasi en la sostenibilitat com a prioritat ineludible que demana compromís i responsabilitat de tots els sectors socials, destacant la importància d’educar en valors des de la primera edat per garantir un futur pròsper i sostenible per a les pròximes generacions.

Te puede interesar
Lo más visto