Castelló habilita itineraris alternatius per obres en el centre

Els carrers afectats inclouen Luís Vives, Temprado, Arrufat Alonso, Clavé i Sant Lluís; es mantenen accessos a Ronda Mijares i el pàrquing de Huerto Sogueros-Avinguda del Rei

General 06 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6965

L’Ajuntament de Castelló ha habilitat itineraris alternatius per a accedir al centre a causa de les obres en els carrers Luís Vives, Temprado, Arrufat Alonso, Clavé i Sant Lluís, en el marc del projecte de la Zona de Baixes Emissions. A la Plaça Clavé i Arrufat Alonso, només un carril romandrà tancat per a minimitzar l’impacte en el trànsit, permetent el pas cap a l’Avinguda Rei en Jaume. L’accés a la Ronda Mijares i al pàrquing de Huerto Sogueros-Avinguda del Rei es realitzarà pels carrers Dolores i Amadeu Primer.

El regidor d’urbanisme, Sergio Toledo, ha assenyalat que el calendari de treballs es revisa setmanalment per a reduir les molèsties a residents i visitants, amb senyalització instal·lada per a informar sobre accessos i rutes alternatives. Aquest projecte, part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) finançat amb fons europeus Next Generation, ha estat reorientat per a evitar el tancament al trànsit de 745,000 metres quadrats de sòl urbà, recuperar 219 places d’aparcament i millorar les zones enjardinades i l’accessibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto