Castelló inaugura la XII edició del Satsang Yoga Fest al parc del Pinar

El festival se celebra del 5 al 7 de juliol, fusionant ioga, música, tallers i més per a atraure turistes en plena temporada estival

Esports06 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6966

La tinent d’alcalde del Grau, Ester Giner, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, han inaugurat hui la XII edició del Satsang Yoga Fest, que per primera vegada se celebra al parc del Pinar. Aquest festival, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol, combina música, tallers vivencials, ciència, espiritualitat, conferències, art i dansa, amb el ioga com a essència central. La regidora de Turisme ha destacat que l’esdeveniment és una gran oportunitat per a dinamitzar l’oferta turística de Castelló, aprofitant els seus recursos naturals i culturals.

El Satsang Yoga Fest comptarà amb més de 30 ponents, 22 tallers i 8 artistes nacionals, atraient visitants de tota Espanya. L’edició d’enguany introdueix novetats com la zona exclusiva Satmoon, que oferirà tallers i ponències en psicologia i neurociència, juntament amb espectacles de dansa i música. També hi haurà una secció gratuïta, SatSun, amb sessions de ioga infantil, terapèutic i acroioga. A més, el festival inclou un espai per a foodtrucks, un mercat de productes relacionats amb el ioga i una zona terapèutica amb massatges holístics i reflexologia. La tinent d’alcalde del Grau ha subratllat que el festival impulsarà l’economia del districte marítim, proporcionant condicions ideals per a visitants i fomentant el desenvolupament local.

Te puede interesar
Lo más visto