Castelló impulsa la digitalització del comerç local

El projecte inclou la creació d’un ‘marketplace’ i la instal·lació de taquilles intel·ligents en punts estratègics de la ciutat

General06 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6967

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, juntament amb altres regidors i representants locals, ha presentat un ambiciós projecte de digitalització del comerç local, que inclou la creació d’un marketplace i la instal·lació de taquilles intel·ligents refrigerades. Aquest projecte, amb una inversió de 356.535,70 euros finançada pels Fons Europeus Next Generation, busca fer el comerç de proximitat més competitiu adaptant-se als nous hàbits de consum. Una taquilla intel·ligent ha estat instal·lada al costat del Mercat Central com a projecte pilot, amb un total d’11 taquilles planificades per a tota la ciutat, i s’espera que el marketplace estiga en funcionament per a novembre.

El regidor de Comerç, Alberto Vidal, ha destacat que aquest projecte acostarà els mercats locals a tots els racons de la ciutat, facilitant la recollida de productes frescos a través de les taquilles. La iniciativa també inclou la formació de comerciants per a integrar-se en el nou sistema digital, amb 11 comerciants ja capacitats en els mercats de Castelló. A més, el regidor de Modernització, Paco Cabañero, ha anunciat que aquest servei s’integrarà en la Targeta Ciutadana, sumant-se a altres serveis municipals. L’alcaldessa ha subratllat la importància de recolzar el comerç local i proporcionar-los eines modernes per a atraure clients joves i fomentar l’economia local.

Te puede interesar
Lo más visto