Marta Barrachina destaca la gestió de la Diputació en el seu primer any de mandat

La presidenta ressalta el compromís d'"escoltar, resoldre i complir" per convertir Castelló en una província líder amb més oportunitats

Política 06 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6968

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha exposat en el Debat de l'Estat de la Província el balanç del seu primer any de gestió, subratllant el compromís d'"escoltar, resoldre i complir" per fer de Castelló una província més atractiva, líder i plena d'oportunitats. Durant l'acte, Barrachina ha destacat que la Diputació està impulsant els municipis més menuts, oferint suport als qui més ho necessiten i defensant les justes reivindicacions de la província.

En aquest primer any, la Diputació ha treballat en cinc objectius clau: impulsar els 135 municipis, dinamitzar la província, millorar l'atenció directa a les persones, generar més oportunitats i apostar per les senyes d'identitat locals. Barrachina també ha assenyalat tres reptes principals: la gestió de l'aigua, la reducció de desigualtats entre territoris i la simplificació del marc normatiu per a les entitats locals. La presidenta ha reafirmat el seu compromís amb aquests objectius, destacant la inversió en infraestructures hidràuliques i la col·laboració amb la Generalitat Valenciana. A més, ha enfatitzat la importància d'un govern útil, proper i líder per als ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto