La diputació de Castelló promou l’ocupació a l’interior amb un nou pla

Sis places d’auxiliar administratiu s’obriran als CEDES per a recolzar el desenvolupament rural i combatre la despoblació

Economía 08 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6989

La Diputació Provincial de Castelló ha llançat un nou Pla d’Ocupació propi per a fomentar la generació d’oportunitats als municipis de l’interior de la província. La presidenta Marta Barrachina ha anunciat la contractació de sis persones com a auxiliars administratius als CEDES (Centres de Dinamització Econòmica i Social) de Morella, Albocàsser, Lucena, Vall d’Alba, Segorbe i Benassal, amb una inversió de 70.000 euros. Aquest pla se centra en persones desocupades, especialment joves i dones, per a enfortir el desenvolupament rural i frenar la despoblació.

Els nous empleats s’encarregaran de tasques administratives i atenció al públic, i hauran de tindre almenys un títol de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa o un Certificat de Professionalitat nivell 2 en Administració i Gestió. Els contractes, d’entre tres i dotze mesos a jornada completa, garantiran un salari mínim interprofessional. Aquest Pla d’Ocupació se suma a altres iniciatives provincials amb un pressupost total d’1,2 milions d’euros per a fomentar l’ocupació a tot el territori. La subvenció mínima garantida per ajuntament és de 8.888,88 euros, amb flexibilitat per a iniciar contractes abans de la concessió de la subvenció.

Te puede interesar
Lo más visto