L'Alcora oferix diverses activitats per a este estiu

Esport, rutes naturals, cultura i entreteniment per als veïns d'esta localitat

General 11 de julio de 2024 Redacció Redacció

Erik Torner, regidor de joventut de l'Alcora ha visitat el plató de Televisió de Castelló per a presentar totes les activitats previstes per a este estiu 2024. En elles hi ha diversitat per a tots els públics.

El regidor assegura que s'ha buscat dinamitzar la vida dels veïns que passen l'estiu en l’Alcora. Des de la institució són conscients que són molts els que estiuegen fora de la població, però volen que els que es queden puguen tindre un estiu divertit, entretingut i ple d'activitats

Estiu Jove o Estiu a l'Alcora són els noms que engloben les diversitat activitats. D'una banda trobem des de compta contes fins a rutes per paratges naturals aptes per a públic infantil. També diferents activitats esportives gratuïtes com a classes de ioga i rutes culturals amb la finalitat de posar en valor el patrimoni i la història de la població. 

Els divendres a la nit s'ha agendat nit de cinema, la qual anirà canviant la seua ubicació cada divendres per a oferir una activitat d'entreteniment a tots els veïns de l'Alcora i les seues pedanies.

D'altra banda, durant l'entrevista s'ha tractat el tema de la cancel·lació del concert de Rozalén per causes meteorològiques. Des de l'ajuntament afirmen que esta setmana començarà la devolució de l'import de les entrades i buscaran una nova data al costat de la cantant, la qual també té moltes ganes d'actuar en la localitat, però encara falta concretar, ja que l'artista té tancada la seua gira fins a juny de 2025.

Te puede interesar
Lo más visto