Isabel Pantoja reapareix en el Som Festival després d'una aturada en la seua gira

El festival que se celebra en la capital arriba amb un gran cartell

Cultura 11 de julio de 2024 Redacció Redacció

Castelló torna a ser terra de Festivals i la capital acull de nou el Som Fetival de 26 al 17 de juliol amb reconeguts artistes com: Juan Dávila, Isabel Pantoja, Rodrigo Cuevas, Omar Montes, Mikel Izal i Or Vell by Dj Nano. Un cartell amb música variada i un festival diferent en el qual pots triar que concerte veure. 

Cada artista se situa en una nit diferent perquè l'usuari puga gaudir del concert que li interessa, tenint en compte un aforament que assegura la comoditat dels assistents. Alguns dels artistes ja ronda el sold out en les entrades, les quals continuen a la venda a través de la web https://somfestival.es/

Cal destacar la presència de l'artista Isabel Pantoja, la qual per temes de salut ha suspés els concerts anteriors, per la qual cosa reapareixerà a Castelló el pròxim 3 de juliol. L'artista sempre visita les ciutats amb tres dies d'antelació, per la qual cosa passarà el seu aniversari (2 de juliol) a la ciutat. Es tracta del concert a nivell tècnic més gran que ha albergat fins al moment el Som Festival. 

Tots els detalls del festival durant l'entrevista en el plató principal de Televisió de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto