Presentació de les festes en honor a Sant Cristòfol

1.500 cintes commemoratives es repartiran a la benedicció de vehicles 2024

Cultura 11 de julio de 2024 Jesús Jesús

IMG_5805

L’Ajuntament de Castelló ha presentat el programa de festes en honor a Sant Cristòfol, un cap de setmana esperat per tots els veïns. El govern municipal continua apostant per la música obrint el cap de setmana amb el concert de la banda municipal de Castelló Viatjant per Espanya, sota la batuta de José Vicente Ramón es farà un recorregut pels diferents estils musicals del nostre país. 

La festivitat continuarà amb els actes del dissabte 13, una missa en honor al patró que continuarà amb un volteig de campanes, un espectacle pirotècnic seguit de la benedicció de vehicles i la repartició de 1.500 cintes commemoratives  A aquesta cita no faltarà la presència del club VespaAzahar, per a buscar la protecció del patró dels conductors. El cap de setmana confluirà amb el tradicional sopar de pa i porta on s’esperen més de 1.200 persones, amenitzat amb un espectacle corogràfic.

Noelia Selma, regidora de festes, ha volgut agrair a la junta de festes i la federació de gaiates per la implicació i el treball en les festes. A més ha convidat a tots els veïns de gaudir de la festa, que sense dubte seran molt participatives.

Te puede interesar
Lo más visto