Com sobreviure a l'estiu?

Maribel López, psicòloga i col·laboradora en Televisió de Castelló oferix alguns consells

General 12 de julio de 2024 Redacció Redacció

Parlem de com afrontar l'estiu, o més aviat, un període vacacional en família. Però també veurem quines diferents maneres tenim d'afrontar l'estiu en el cas que no t'agrade l'estiu. Perquè en períodes vacacionals és quan més es divorcien o se separen les parelles, per això, tractarem precisament d'això, què podem fer per a sobreviure a l'estiu amb fills xicotets o adolescents i també en parella. 

L'estiu és un moment en el qual es passa molt temps més a casa i on és crucial crear una rutina i conéixer-se. A més es recomana intentar evitar l'ús de pantalles prolongat amb alternatives com a jocs de taula, esport o excursions.

D'altra banda tractem el tema del 'odi a l'estiu' indagant per què s'odia i que causes hi ha darrere. Si es tracta d'una comparativa de les vacacions que una persona es pot permetre respecte al que veu en xarxes, si és per una qüestió de comparativa en el cos físic de les persones o si és per alguna altra causa diferent.

Durant la secció de psicologia de Televisió de Castelló s'analitzen diferents escenaris de diferents temes sempre recomanant acudir a un professional que en qualsevol de les situacions que s'exemplifiquen pogueren ajudar a la persona.

Te puede interesar
Lo más visto