El Club Tenis Playa Castellón Arena visita el plató de Televisió de Castelló

Campiona d'Espanya sub14, subcampiona d'Europa sub14 i president del club mostren les claus d'este esport

Esports 16 de julio de 2024 Redacció Redacció

El Club de Tenis Playa Castellón Arena visita el plató de Televisió Castelló, el qual complix 10 anys l'any vinent, encara que el seu president, Nacho Sancho, assegura que han tingut un major auge en els últims 3 anys, en els quals més persones s'han interessat a anar a provar i és que el tenis platja és una modalitat molt recent. Va nàixer fa 40 anys a Itàlia i va arribar a la Comunitat Valenciana fa tan sols 15 anys. Actualment alberga nivells i categories per a tots els grups d'edat.

En l'entrevista li acompanyava Sara Albalate, subcampiona d'Europa sub14 qui assegura: “He descobert l'esport dels meus somnis”. Afig que és complicat dedicar-te únicament a este esport ‘perquè no està desenvolupat com un pàdel o un tenis, però si eres dels 10 primers del món si pots viure d'això”; al que afig: “m'encantaria”.

D'altra banda, també li acompanya Valeria Álvarez, campiona d'Espanya sub14, qui afirma haver arribat a este esport per provar i després no ha volgut anar-se: “jo portava en pàdel des de 'chiquitita' i vaig vindre i em vaig sentir tan a gust que vaig decidir deixar-me el pàdel per a vindre'm”. Ambdues coincidixen que es tracta d'un entorn familiar i es van enamorar d'un esport en el qual se senten abrigallades i a gust.

Te puede interesar
Lo más visto