L'Ajuntament de Castelló condemna la violència gènere

L'Alcaldessa de Castelló, begoña Carrasco, es pronuncia respecte a l'última ona d'assassinats per violència masclista

Política 17 de julio de 2024 Jesús Jesús

Després dels últims esdeveniments que han deixat en només dos caps de setmana 7 dones mortes a les mans de les seues parelles o exparelles al nostre país, l'alcaldessa de Castelló es pronuncia condemnant este tipus de violència i mostrant noves mesures i protocols que es posen en marxa a la ciutat per a evitar més crims.

Carrasco ha assegurat que s'ha posat en marxa un "protocol de coordinació" per a assistir a tota mena de dones. En el moment que una dona decidix denunciar, el protocol, mitjançant una resposta instantània a la víctima, compta amb ajudes socials, drets preferents quant a ocupació, vivenda, etc. Tot això amb una bona harmonia entre les administracions públiques que intervenen. 

"La situació és greu i exigix solucions d'estat" ha afirmat després de recalcar que el pressupost destinat és escàs. Per a l'alcaldessa la diferència no està en si és "violència de gènere o violència masclista" sinó que el mes de juliol han mort més dones que en el que va de 2024. Si alguna cosa ha volgut deixar clar és que l'Ajuntament de Castelló condemna de manera rotunda tot este tipus violència i posarà els mitjans necessaris per a frenar esta ona d'assassinats.

Te puede interesar
Lo más visto