L'Ajuntament de Castelló impulsa la reforma del Mercat Central

La regidora de Cultura i Educació, María España, ha informat del protocol d’actuació del projecte per part de l’empresa Forteza Oliver

Política18 de julio de 2024JesúsJesús

En la junta de govern local, que ha tingut lloc aquest migdia a l’Ajuntament de Castelló, la regidora de Cultura i Educació, María España, ha comunicat que es troben “molt orgullosos i contents” de poder anunciar l’adjudicació del contracte del servei de la redacció del projecte de la rehabilitació integral del Mercat Central.

Aquest projecte compta amb una inversió de 157.098,36 €. Paral·lelament amb l’inici del projecte des de l’Ajuntament confirmen que contemplaran “si tenen cabuda els pressupostos europeus” per a les obres del Mercat. Així doncs, des de l’Ajuntament de Castelló, es mantindrà a l’espera de la convocatòria de setembre per a la sol·licitud dels fons. María España ha recalcat que si no fora possible comptar amb la inversió de fons europeus, des de l’Ajuntament s’aportaran sis milions d’euros per a dur a terme aquesta reforma. 

La regidora ha assenyalat que l’empresa Forteza Oliver, encarregada del projecte, disposa de quatre mesos per a la redacció del pla. D’igual forma, María España ha avançat que la rehabilitació hauria de començar a finals de 2025 o principis de 2026. Simultàniament, s’establiran reunions periòdiques amb els comerciants del Mercat.

Te puede interesar
Lo más visto