La Diputació de Castelló ja ha activat el 98% de las subvencions

La Diputació de Castelló compleix una de les propostes més importants

Política 19 de julio de 2024 Jesús Jesús
Captura de pantalla 2024-07-19 a las 13.33.27

Fins a mitjan juliol, la institució provincial ha posat en marxa quasi totes estes línies d'ajudes, que sumen al voltant de 41 milions d'euros. Segons la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, "hem unit esforços per a agilitzar la tramitació de les diverses línies de subvencions, permetent que els ajuntaments, entitats i altres beneficiaris puguen accedir a les ajudes com més prompte millor".

El Govern Provincial de Castelló se centra en activar una sèrie d'ajudes que beneficien a consistoris, entitats locals, associacions, federacions i organitzacions sense ànim de lucre de Castelló, que treballen activament en programes i projectes que milloren la vida dels veïns dels 135 municipis de la província. El principal objectiu és que el progrés, el desenvolupament i les oportunitats arriben a tots.

Quant a les ajudes per concurrència competitiva, la vicepresidenta i responsable de l'àrea Econòmica, María Ángeles Pallarés, va explicar que inclouen subvencions en àrees com a Benestar Social, Ceràmica, Cooperació, Cultura, Esports, Desenvolupament Rural, Igualtat, Enginyeria Interna, Innovació, Joventut, Medi natural, Participació i Promoció Econòmica. "Totes estes àrees s'emmarquen en els cinc eixos principals del pressupost 2024: impuls als municipis, dinamització de la província, atenció directa a les persones, generació d'oportunitats i aposta per la identitat", va recordar Pallarés. També va destacar l'esforç del personal de la Diputació per a establir ràpidament les bases de les convocatòries i fer que les ajudes arriben de manera efectiva als beneficiaris.

Te puede interesar
Lo más visto