Carrasco fa balanç i avança ja l'estiu de 2025 a les platges de Castelló de la mà de les empreses d'Adepla

L'alcaldessa destaca la digitalització, accessibilitat i sostenibilitat a les platges, així com l'èxit del Festival del Vent

General21 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_7144

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, acompanyada per Ester Giner i Arantxa Miralles, ha mantingut una reunió amb l'associació d'empresaris de les platges de Castelló, Adepla, per fer balanç de la temporada i planificar l'estiu de 2025.

Carrasco va destacar l'èxit del Festival del Vent, que va reunir més de 45.000 persones, i va anunciar que les dates per a 2025 seran el 7 i 8 de juny. També va ressaltar la bona ocupació hotelera del 76% al juny i el compromís de preparar les platges per a la Setmana Santa de 2025.

L'alcaldessa va subratllar l'aposta per la digitalització i les platges intel·ligents, amb la sol·licitud d'una subvenció europea de més de 2,6 milions d'euros, i la remodelació de l'avinguda Ferrandis Salvador amb una inversió de 3,7 milions d'euros. Aquestes millores inclouran més zones per a vianants, carril bici, bancs, fonts i papereres, buscant fer les platges més accessibles, sostenibles i gaudibles tot l'any.

Te puede interesar
Lo más visto