Gaetà Huguet seu del campionat nacional d'atletisme sub-20

El playas de Castelló espera aconseguir una desena de medalles

Esports22 de julio de 2024RedaccióRedacció
Sin título

La regidora d’esports, Maica Hurtado acompanyada per Toni Escrig, president del club d’atletisme Facsa Playas Castelló i Vicente Añó, president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana han presentat el 71 campionat d’atletisme individual i de clubs 2x100m sub-20. Una cita que reforça els intents per tornar la capitalitat esportiva a la ciutat.


Les proves s’iniciaran aquest cap de setmana a les pistes Gaetà Huguet. Els 750 esportistes d’entre 18 i 19 anys competiran el 27 i 28 de juliol per aconseguir una plaça al mundial. El campionat compta amb col·laboració de la Real Federació Espanyola d’Atletisme, la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, l’ajuntament de Castelló i amb l’amfitrió, el Club d’Atletisme Facsa Playas Castelló.


A més de promoure l’esport i situar a Castelló al mapa aquesta cita ajuda a la descentralització del turisme. La competició de caràcter nacional tindrà un gran impacte en l'àmbit esportiu i turístics, ja que s’estima l’arribada d’unes 4.000 persones a la capital. Añó ha afirmat que aquests enfrontaments són “l'antesala de les absolutes”, recalcant la seua importància i donant l’enhorabona al club amfitrió. 

Te puede interesar
Lo más visto