Repsol contribuïx a rebaixar la petjada de carboni dels festivals

L'empresa ha subministrat 11.000 litres de combustible renovable a la celebració del FIB

General22 de julio de 2024RedaccióRedacció

L'empresa Repsol és una entitat que porta molts anys apostant per energies renovables. En este moment treballen al costat de festivals com el FIB, adaptant-se al que cadascun necessita amb l'objectiu de reduir la petjada de carboni. En este cas s'han subministrat 11.000 litres de combustible renovable per a tres dels escenaris i energia necessària en la zona de ‘food trucks’. Es tracta de combustible que prové de residus com els reptes de poda, os d'oliva o oli usat de cuina, el qual també s'arreplega de les ‘food trucks’ del festival.

Durant el festival també s'ha inclòs un estand amb plaques solars per a la recàrrega del mòbil dels assistents al costat d'unes màquines recreatives que també funcionen amb energia solar i poden amenitzar l'espera de la recàrrega dels telèfons.

L'empresa Repsol no sols treballa en festivals de música sinó també en festivals de cinema, la Gala dels Goya o l'estació d'esquí de Sierra Nevada. Ja que, s'adapten a la necessitat de l'esdeveniment per a oferir una solució energètica.

A més, compten amb un centre de tecnologia, el qual és un dels centres d'investigació més grans d'Europa en el qual es busquen solucions energètiques renovables, les quals quan estan llestes, ixen al mercat.

Te puede interesar
Lo más visto