Carlos Mazón visita la companyia Masol Iberia Biofuel

El president de la Generalitat Valenciana ha visitat les instal·lacions per a firmar una inversió de 30 milions d'euros per a la posada en marxa del nou projecte d'ampliació

Política 23 de julio de 2024 Jesús Jesús

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat este migdia la refineria Masol Ibèria Biofuel Dàrsena Sud del Port de Castelló on ha firmat un nou projecte d'ampliació de l'empresa per al qual s'invertiran trenta milions d'euros. Mazón ha assenyalat el treball que ha aconseguit tirar avant “un altre projecte estratègic” per a Castelló. A més, ha confessat que s'havia retardat per una “anterior gestió ineficient”. 

Després de la firma, el president ha expressat: “les ganes d'invertir a Castelló, ganes d'invertir en energia, ganes d'invertir en combustible i les ganes d'invertir en economia circular, que és la que gestiona adequadament residus per a convertir-los en energia neta, renovable, potent”, manifesta Mazón. 

Carlos Mazón ha volgut recalcar que l'objectiu és “fer de Castelló un exemple, una referència a Europa”, ja que segons ha manifestat, quan la Generalitat posa en marxa una estratègia “simplifica, reduïx terminis” i genera un “atractiu”, que al final es convertix en ocupació. El president ha relacionat este procés de foment amb la seua estratègia de la inversió circular, a més ha afegit: “generem economies, ho fem a Castelló” confessa el president de la Generalitat.

Te puede interesar
Lo más visto