Begoña Carrasco: "Vivim en la millor ciutat d'Espanya"

L'alcaldessa de la ciutat de Castelló sobre el primer any de legislatura

Política23 de julio de 2024JesúsJesús

Fa un any que Begoña Carrasco està al capdavant de la ciutat de Castelló de la Plana i ha assegurat que fins al moment “es coordinen tots per a oferir el millor servici possible”. Encara que VOX i el Partit Popular no caminen per la mateixa línia ideològica “Castelló és una ciutat plural i cal governar per a tots els castellonencs” Per a l'alcaldessa, l'inici de la legislatura no ha sigut fàcil ja que “ens han deixat hipotecats en molts aspectes”. Els deutes i impagaments han sigut un dels primers objectius de l'equip de govern perquè “els proveïdors han prestat servici i han de cobrar-ho (…) són empreses de Castelló que estan generant ocupació a la ciutat” 

Al seu torn, l'alcaldessa, ha afirmat que Castelló no vol ser més que ningú, però menys tampoc” justificant-ho que cal captar inversions per a tots els sectors. Entre els problemes que presenten algunes ciutats d'Espanya com el turisme i vivenda, Carrasco ha assegurat: “Castelló ha de desenvolupar-se turísticament” i que, de moment, “no hi ha problemàtica amb els pisos turístics”. El que si que ha volgut recalcar és el problema d'okupació que s'està produint en unes certes zones. “Cal donar una solució”, afig. Els ajuntaments tenen les competències limitades, i, l'única solució és “que canvie la llei a nivell nacional per a desallotjar-los en 24 hores”, afirma Carrasco.

L'alcaldessa també s'ha pronunciat respecte a les obres que abunden a Castelló assegurant “que li amoïnen” ja que este tipus de modificacions perjudiquen el comerç i, sobretot, als veïns i veïnes de les zones afectades. Actualment s'estan duent a terme les remodelacions de les intermediacions de la Plaça Clavé per a executar la zona de Baixes Emissions.

La màxima representant de la ciutat ha volgut deixar clar que la millor cosa que li ha passat en este any és: “l'oportunitat que li han brindat els castellonencs” recalcant “que vivim en la millor ciutat d'Espanya”.

Te puede interesar
Lo más visto