Lourdes Climent i Vega Torrejón posen fi al seu regnat com a màximes representants de les festes de Castelló

Totes dues asseguren que han viscut un any màgic

Festes24 de julio de 2024RedaccióRedacció

Les que han sigut les màximes representants de les festes de Castelló durant este últim any, Lourdes Climent i Vega Torrejón, han assegurat que ha sigut un any que no oblidaran mai. I, és que, el final del seu regnat s'acosta amb la selecció de les noves reines demà 25 de juliol.

Per part seua, la reina de les festes de Castelló, Lourdes Climent desitja sort a les candidates en la jornada de demà: “molta sort a totes les candidates, són totes meravelloses, castelloneras de soca”. A més, Climent afirma sentir-se privilegiada pel càrrec ocupat: “Em sent molt feliç, tirant la vista arrere, m'adone del felices que hem sigut enguany i privilegiades de poder haver-ho viscut”.

D'altra banda, Vega Torrejón, reina infantil de les festes de Castelló assegura sentir-se molt bé, però “també un poc trista perquè estem ja acabant, però molt contenta d'haver-ho viscut i haver sentit totes les emocions”, afig Torrejón. A més, anima a altres xiquetes a viure el que ella ha pogut gaudir: “els anime que s'apunten a una Gaiata, siguen Madrines del seu sector i intenten ser part de La Cort”.

Te puede interesar
Lo más visto